Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης
Εξοπλισμός - Ανθρώπινο Δυναμικό
Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός της εταιρίας μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και μας δίνουν την δυνατότητα για την παραγωγή 5000 μερίδων ημερησίως. Ο εξοπλισμός του παρασκευαστηρίου συντηρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι πάντα « ανά πάσα στιγμή» λειτουργικός και σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας που είναι μεγάλες. Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται τα μηχανήματα στην παράγωγη όπως ψησταριές, φούρνοι ψησίματος, αερόθερμοι, σόμπες, φριτέζες, βραστήρες, τηγανιέρες, μίξερ για την κόπη των κρεάτων, μίξερ για παραγωγή κιμά, αποφλοιωτής πατατών, πριονοκορδέλλα, αποστειρωτής μαχαιριών,παγοκυβομηχανή και πολλά άλλα.

Στον πάγιο εξοπλισμό της εταιρίας ανήκουν μεταξύ άλλων τράπεζια, καρέκλες, τέντες, πλούσια γκάμα από λινά υφάσματα, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, ποτήρια καθώς και διακοσμητικά είδη για τον στολισμό των εκδηλώσεων.
 
 
Η επιχείρηση με πιλότο τη δημιουργία στο χώρο της μαγειρικής, τη γνώση του μάρκετινγκ, την ευγενή άμιλλα στον ανταγωνισμό, την αξιοπιστία στις δοσοληψίες της και τη συνέπεια στις υποχρεώσεις της προοδεύει…

Στα πλαίσια της προσπάθειας της εταιρίας για συνεχή ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας παίζει καθοριστικό και πρωτεύοντα ρόλο.

Το προσωπικό μας, σε όλες τις θέσεις εργασίας, επιλέγεται πάντα με κριτήρια όπως η επαγγελματική ικανότητα και η εμπειρία, καθώς επίσης και ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών όπως η ευγένεια, η διαπροσωπική επικοινωνία, η φιλικότητα και ο σεβασμός στον πελάτη.

Η εταιρία μας στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της συνεχής επέκτασης των εργασιών της και των δραστηριοτήτων της, φροντίζει για την καθημερινή εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού της για να είναι πάντα ικανό και έτοιμο να αντεπεξέλθει με αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί.
ΑρχικήΕταιρίαΥπηρεσίεςMenuImage GalleryΤα Νέα μαςΕπικοινωνία