Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης
Εγκαταστάσεις
Η εταιρία με προσεκτικές και σχεδιασμένες ενέργειες με βάση ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό πλάνο, φροντίζει έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις που διαθέτει να είναι πάντα ικανές να αντεπεξέρχονται σε κάθε απαιτούμενη ανάγκη του σήμερα αλλά και του αύριο. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και πληρούν όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Το παρασκευαστήριο μας στα Σπάτα έκτασης 700 τ.μ. περιλαμβάνει –τα γραφεία της εταιρίας, λογιστήριο, γραφεία για σεμινάρια προσωπικού και πωλήσεων, χώρο υποδοχής πελατών και show room, αποδυτήρια και σάλα για το προσωπικό, ξεχωριστούς χώρους για κρύα και ζεστή κουζινα, για κοπή κρεάτων, για παρασκευή προιόντων, αποθηκευτικούς χώρους για τις πρώτες ύλες και για τον πάγιο εξοπλισμό (καρέκλες, τραπέζια, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα, τέντες κ.α.), ψυγεία και καταψύκτες θαλάμους, λάντζες, πλυντήρια πιάτων, σκευών, λαχανικών, πλυντήρια,στεγνωτήρια και σιδερωτήρια ιματισμού.

Στα Σπάτα βρίσκεται και η αίθουσα εκδηλώσεων μας χωρητικότητας 350 ατόμων διαθέτοντας εξωτερικό χώρο για παρκινγκ, σύγχρονη κουζίνα και εξοπλισμό, και κλιματισμό.  

Επί πρόσθετα η εταιρία μας διαθέτει φορτηγά και ημιφορτηγά ψυγεία ικάνα για την ασφάλη μεταφορά των εδεσμάτων μας καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού σε μια εκδήλωση.
ΑρχικήΕταιρίαΥπηρεσίεςMenuImage GalleryΤα Νέα μαςΕπικοινωνία