Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης
Όραμα
Ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η δημιουργία ειλικρινής, επικοδομητικής και μακροχρόνιας συνεργάσιας με όλους τους πελάτες μας, ιδιώτες και εταιρίες. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με το σταθερό πελατολόγιο μας. Πλήθος εταιριών μας εμπιστέυονται για τις εκδηλώσεις τους επί σειρά ετών, ενώ αξιοζήλευτο γεγονός που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι ότι βαπτίζουμε παιδιά των οποίων έχουμε παντρέψει τους γονείς τους. Αυτό δείχνει αναμφίβολα την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους.

Οι εταιρικές αξίες που έχουμε θέσει και με βάση αυτές λειτουργούμε πάντοτε είναι η εφαρμογή ολικής ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, ο αυστηρός έλεγχος των πρώτων υλών και των προμηθευτών μας, η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προιόντων και υπρεσίων μας, η τήρηση σχολαστικών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και η διασφάλιση ασύγκριτης γεύσης και υψηλής ποιότητας  των χειροποίητων εδεσμάτων μας.   

Στηριζόμενοι στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εμπειρία μας το catering ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχει αποκτήσει ξεχωριστή φήμη στο χώρο των ιδιωτικών εκδηλώσεων. Με παρακαταθήκη το σημαντικό πελατολόγιο εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε μόνιμη βάση εδώ και πολλά χρόνια έχουμε πετύχει σημαντική ανάπτυξη όσον αφορά την πραγματοποίηση επιτυχημένων εταιρικών εκδηλώσεων, επαγγελματικών γευμάτων, την οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων καθώς και την τροφοδοσία εταιριών και οργανισμών.
 

ΑρχικήΕταιρίαΥπηρεσίεςMenuImage GalleryΤα Νέα μαςΕπικοινωνία